Santa Day Races this Sunday!
This sunday Dec 17th is the last race of the year. We have a full schedule of all grades including Womens Only racing, a free sausage sizzle, plus Santa is coming for all the kids.
|A||6:45||7:45||60 mins + 2 laps|
|D||6:46||7:15||30 mins + 2 laps|
|C1||7:20||8:00||40 mins +2 laps|
|B1||7:55||8:45||50 mins + 2 laps|
|B2||8:10||8:50||40 mins + 2 laps|
|C2, Ladies C/D||8:45||9:15||30 mins +2 laps|
|Santa Arrives||9.15||9:30||Kids race see below|
|Juniors||9:20||9:35||15 mins + 2 laps|
9.00 am. “Barbecue Bob”at his best start. Free sausage sizzle for all present. Sausage, bread, sauce .
9.15 am. SANTA ARRIVES and conducts “Tykes on Bikes” Race for all little kids. Little kids do one lap of inner circuit. Bikes, training wheels, scooters, babies in prams, etc. Parents can run with kids. All kids get a present from Santa. Start/finish in front of clubhouse.